VDOB-logo

Webwinkel

Bestellen

Boek: Leven in de Oeverlanden. Leden €12 en niet-leden €17.50, verzendkosten €4,50.

Wandel- en fietskaart: Leden €2,50 en niet-leden €4,00, verzendkosten €2,50

De doos met correspondentiekaarten door Chris Arntzen kost € 7,- voor leden en € 9 voor niet-leden. Verzendkosten bedragen € 4,50.

Het jubileumboek 2014 'Natuurlijk Noordelijke Oeverlanden' kost € 7,50 voor leden en € 10, voor niet leden. Verzendkosten bedragen € 4,50. Het jubileumboek 'Natuurlijk Noordelijke Oeverlanden' is gratis voor nieuwe leden.

Het embleem kost € 6,- (€ 7,50 bij verzending). Het embleem is gratis voor beheervrijwilligers.

De wandelgids door 7 (tuin)parken kost € 1,50 (niet leden € 2,50), verzendkosten zijn € 4,00.

De vogel-CD kost € 7,- (€ 11,50 incl. verzendkosten)

Deze uitgaven kunnen besteld worden door overmaking van de vermelde prijs incl. verzendkosten.

Rekeningnr. NL 47 INGB 0004068809 t.n.v. Oeverlanden Blijven o.v.v. de gewenste uitgave en het adres waar het heen gezonden moet worden.

Uitgaven van de vereniging zijn ook verkrijgbaar in het verenigingshuis 'De Waterkant', bijvoorbeeld tijdens excursies.

Boek: Leven in de Oeverlanden

Jubileumboek

Oeverlanden, ruim 55 hectare natuur, ingesloten tussen de A4/A10 en de Nieuwe Meer. Leven in de Oeverlanden viert het veertigjarig bestaan van Vereniging "De Oeverlanden Blijven!" en gidst je door dit unieke natuurgebied. Je vindt in dit boek informatie over de Oeverlanden met uitgebreide wandelingen door de zeven deelgebieden. We vertellen je welke soorten je waar kunt ontdekken en waar je ze aan kunt herkennen. Een handige, uitneembare plattegrond (zie voor de beschrijving bij de plattegrond) begeleidt je tijdens je reis door het gebied.

Wandel- en fietskaart De Oeverlanden

kaartoeverlanden

Met deze handige plattegrond vind je gemakkelijk je weg door het gebied. De kaart is ontworpen door Jeroen Helmer, projectleider bij Ark Rewilding Nederland. De kaart is op een bijzondere manier tot stand gekomen. Als basis gebruikte Jeroen een kaart uit een eerdere uitgave van de Oeverlanden, die hij met behulp van Google Earth heeft geactualiseerd. Vervolgens voegde Jeroen aan de kaart veldschetsen van een aantal kenmerkende soorten toe die je in de Oeverlanden kunt aantreffen. Als je de kaart uitvouwt, is het alsof je zelf boven het gebied zweeft: je ziet de ijsvogel overvliegen, een wezel kijkt verbaasd om zich heen, een Schotse hooglander die op de geur van de welriekende agrimonie afgaat.

Doosje correspondentiekaarten

correspondentiekaarten

Deze doos bevat acht correspondentiekaarten met litho's van de Oeverlanden door Chris Arntzen.

Embleem

Embleem

Dit geborduurde embleem kan door strijken op kleding worden bevestigd, en wordt met een instructie geleverd.
De afmeting is 8 bij 8 cm.
Download hier de instructies.

De wandelgids door 7 (tuin)parken

Wandelgids

Dit handzame boekje beschrijft een wandeling door de Oeverlanden en door de zes omringende volkstuinparken. Een korte geschiedenis beschrijft het ontstaan van de tuinparken.

Jubileumboek

Jubileumboek

Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de vereniging verscheen het boek "Natuurlijk Noordelijke Oeverlanden". Een prachtige uitgave over de geschiedenis en de soortendiversiteit van de Noordelijke Oeverlanden.

CD: Vogels van de Oeverlanden

Vogel CD

Deze CD bevat 35 geluiden van vogels die in de Oeverlanden voorkomen. O.a. de nachtegaal, de koekoek en de ransuil.

 

Naar boven  

Word lid  

Stuur een bericht  

Bereikbaarheid